Over mezelf

Jezelf beschrijven. Wie ben ik? Ik ben nooit af, ik ben altijd in ontwikkeling, ik ben wat ik op dit moment doe, ik ben waar ik in geloof. Mensen vinden dat te ongrijpbaar, en om mezelf dan te omschrijven geef ik daarom maar een aantal beschrijvingen die mensen mij in de loop der tijd toegekend hebben, en tegelijkertijd waar en niet waar zijn. Welke waarde je eraan toekent hangt af van je vermogen door de labels heen te kijken.

‘Marketing strateeg’

‘Ondernemer’

‘Integer politicus’

‘Strenge voorzitter’

‘Iemand waar je geen hoogte van krijgt’

‘aardige vent’

‘merkfundamentalist’

‘op het eerste gezicht saai’

‘creatief’

‘levensgenieter’

‘perfectionist’

Ik vind weblogging een fantastisch ‘tool’ om wat mij verwondert op te schrijven, een plaatje bij te zoeken en te delen. Schrijven helpt mij met het uitdrukken van mijn verwondering over wat er om me heen gebeurt. Ik zie om me heen dat alles in verandering en dus vluchtig is. Ik wil met dit weblog niet iets in kaart brengen, maar alleen uitdrukken wat mij raakt, positief of negatief. Verder wil ik ook mijn ideëen aanscherpen, want deze worden naar mijn mening beter door interactie. Hopelijk kan ik het een en ander van al dat vluchtigs ‘vangen’ en hier met jou delen

2 Responses to Over mezelf

 1. Anne vermeulen schreef:

  De en/en denkwijze is dat niet linker en rechter hersen helft,schiet me ineens te binnen.Na een nlp workshop en veel lezen andere invals hoek van denken ontdekt ook verschillende types mensen.
  De essentie van geluk en gelukt voelen en zijn is delen en spiegelen,toetsen aan elkaar.
  Weg met die blinde vlek die zo vertrouwd is geworden maar ontwikkeling vertraagd.investeren in jezelf en elkaar. dank voor je helderheid, Anne

  • Marco Bogers schreef:

   @Anne: dank voor je reactie. Doet me beseffen dat zoiets als zelfkennis of identiteit altijd in relatie is tot anderen. Pas door jezelf te spiegelen in anderen wordt je identiteit duidelijk. Daarom kan ik ook vele identiteiten hebben. Welk label iemand mij geeft zegt meer over die persoon dan over mijzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: